2014. április 28., hétfő

???

Az elmúlt héten is történt sok érdekesség...

Többek között hivatalos keretek között kellett számot adnom arról, hogy vajon miért is sütök én ennyit (mert imádom...) és vajon kinek (akiket szeretek...). És mindez azért, mert valaki, aki engem nem is ismer, fogalma sincs, ki vagyok, mi vagyok, miért sütök, kinek adom, vagy hova viszem a tortáimat, sütijeimet úgy érezte, hogy kártékony, amit én csinálok.
A dologgal kapcsolatban - amellett, hogy rendkívül bánt, hogy valaki ekkora fokú ellenszevvel viseltetik irántam, és a szenvedélyem iránt - azt tartom a legszomorúbbnak, hogy ezt az eszközt választotta azért, hogy... hogy nem is tudom, mit akart ezzel elérni... 
Eddig sem cukrászdában vettük a tortákat, és ezután sem fogjuk. Sőt, néha elkövetek olyasmit, hogy még fagyit is csinálok a gyerekeimnek vagy a barátainknak! Meg néha főzök is nekik (bocs, Ati ;-)
Meg még cukrásziskolába is járok. Húúú...
Ha ezzel bárkit megsértek, sajnálom (vagy inkább nem).
Ha pedig bárki úgy gondolná, hogy konkurenciát jelent neki egy felnőtt fejjel - pusztán csak szerelemből - újra iskolapadba ülő cukrásztanuló anyuka, aki otthon a 6 m2-es konyhájában sütöget - miközben a kétéves gyereke egyfolytában a nadrágszárát húzkodja, hogy szomjaséhesfázikmelegevanvagy-csaksimánjátszaniszeretne - annak talán inkább máson kéne elgondolkodnia...

De a hét végére is jutott még egy (vagy kettő) érdekesség, de azok már kicsit (nagyon) vidámabb témakörökhöz kapcsolódnak majd! ;-)

Mellékesen:
A fenti történet fényében a sors fintora is lehetne, hogy pont aznap nem másnak, mint drága barátnőmnek, Nórának készítettem ezt a szépséget ;-)


6 megjegyzés:

  1. Szia,
    Veletlenul keveredtem ide es valami hihetetlen gyonyoru tortakat csinalsz. Ha ezt egy minikonyhaban gyerek mellett, akkor kulonosen le a kalappal.
    I

    VálaszTörlés
  2. Úgy látszik, valakinek nagyon SAVANYÚ A CUKOR! ;-)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Gyönyörűségeket alkotsz! Kislányommal nézegetjük (8 éves) és nem jövünk rá, hogy vehetnénk fel a kapcsolatot Veled! Rendelni lehet? Köszönjük a választ: Anikó és Lili

    VálaszTörlés
  4. Sajnos ilyen világban élünk, ahol az irigység sok esetben az elismerés előtt jár!
    Tedd magad túl rajta, és alkoss még több hasonló műremeket, mint például ez is! :)

    VálaszTörlés
  5. Aranyosak vagytok, köszönöm. Egyelőre csak hobbisütő vagyok a család/ barátok legnagyobb örömére. De dolgozom az ügyön, hogy hamarosan rendelhető is legyek ;-)

    VálaszTörlés