Egyszerű, gyors és igen csokis:
20 dkg étcsoki
20 dkg vaj
20 dkg sötétbarna nádcukor
3 tojás
10 dkg liszt
1 ek. kakaópor
A csokit megolvasztjuk - szégyen, nem szégyen: én nagyon óvatosan ugyan, de mikróban - majd félretesszük.
A puha vajat a barnacukorral habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat is, majd a liszttel elvegyített kakaóport és végül az olvasztott csokit.
Sütőpapírral bélelt 21×21 cm széles tepsibe simítjuk a tésztát, majd 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük - természetesen vigyázva arra, hogy ne száradjon meg a tészta, hanem a belseje kissé "szottyos" maradjon!
A formában hagyjuk kihűlni.
Készült már úgy, hogy a fele rész étcsoki narancsos volt, úgy is igen finom volt.
A formában hagyjuk kihűlni.
Készült már úgy, hogy a fele rész étcsoki narancsos volt, úgy is igen finom volt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése